Rosenvænget Spejdergruppe

En tur til Bornholm

21. august 2018 · Nyheder · Skrevet af rosenvaenget

I starten af sommeren var Rosenvænget Spejdergruppe på centerlejr på Rømeregård Spejdercenter på solskinsøen Bornholm.

De første par dage blev brugt på, at ulve og ledere sammen byggede lejren op, hvorfor alle virkelig fik øvet tømmerstikket og dobbelthalsstikket godt og grundigt (herunder ses vores indgangsportal, som viser gruppens store pioneringstalent). Derudover deltog vi i en del af de aktiviteter, som centret tilbød. Vi prøvede bl.a. kræfter med bolsjelavning, orienteringsløb og ikke mindst silderøgning.

På tredjedagen ankom familiespejderne, og de fik serveret de selv samme røgede sild til aftensmad, som ulvene havde forberedt. Sikke et festmåltid! Familiespejderne deltog også i aktiviteter som fx. Krøllebølle løb. Allerede på fjerdedagen, begyndte vi at pille lejren ned igen, og dagen efter drog vi alle hjem fra en helt rengjort lejrplads. Trætte og vemodige.

Tiden gik så stærkt, og spejderne var fulde af energi og gå-på mod! Det er svært nu, ikke at trække på smilebåndet, når man tænker tilbage på alle de sjove stunder,  fx. de ansigter, der blev lavet, da vi skar sild op, eller de hyggelige stunder, fx. da vi sad rundt om lejrbålet om aftenen, lavede underholdning og sang sange i den lune sommeraften.

Selvom det var vores første længere spejderlejr sammen, føler lederne at spejderne klarede det så flot! Vi havde en helt uforglemmelig tur, og vi er så klar på en til næste sommer.