Rosenvænget Spejdergruppe

Praktisk

Her følger enkelte praktiske informationer. Søger du noget, som du ikke kan finde, så send os en mail. Så kan vi både hjælpe dig videre og skrive om det på siden til den næste, som søger svar på samme spørgsmål.

 
Altid ude

Når vi mødes til spejder, er vi så vidt muligt altid ude. Så husk at tage frakke og vanter på eller solcreme og shorts, så du er klar til aktiviteter uafhængigt af vejret.

 

Forældrehjælpere

I Rosenvænget Spejdergruppe hjælpes vi ad. Det betyder, at vi jævnligt spørger forældre om hjælp til at assistere på en tur eller være backup en dag til spejder, hvis kun få ledere kan komme. Alle spejderlederne er frivillige, og de skal ligesom børnene have det sjovt, når de er til spejder. Og nogle gange er det ekstra hænder, der skal til, for at det bliver en hyggelig dag for alle.

 
Kontingent

Vi betaler halvårligt for at gå til spejder. Kontingentet opkræves pr. mail og lyder på 400 kr. halvårligt for hele familier til familiespejder og for rovere. Ledere opkræves 75 kr. årligt.

 
Uniform og tørklæde

Det kræves ikke af gruppens medlemmer, at man har uniform. Tørklæde er dog essentielt, og vi vil opfordre til, at spejderen bærer tørklæde, da det fortæller, at man er en del af gruppen og KFUM-spejderne. Gruppen har et par få ekstra tørklæder, som kan lånes, hvis man ikke har fået købt et endnu.

Ønsker man at købe en uniform, et tørklæde eller andre spejdergadgets, skal man finde butikken 55° Nord, som er en webshop. Det er muligt at prøve uniformer inden bestilling, og det gør du på KFUM-Spejdernes Administrationscenter, Wagnersvej 33, 2450 København SV. Der er åbent mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15.

Find KFUM-spejdernes uniformsvejledning lige her.

 

Tilmelding

Når spejderne skal på lejrtur, vil de modtage en invitationen med information om tilmelding. De fleste tilmeldinger vil foregå i programmet Medlemsservice, som er udviklet af alle Danmarks spejderorganisationer i fællesskab.

Link til tilmeldinger

Man behøver ikke logge ind for at tilmelde, men det kan være en fordel. Første gang man logger ind, skal man bestille et password til den mailadresse, som man har registreret ved indmeldelse.

 

Ferie

Ulvene følger skolernes ferier. Har du ikke været i skole en tirsdag pga. efterårsferie eller påskeferie, skal du derfor heller ikke til spejder. Juleferien og sommerferien varierer dog fra år til år og er typisk en smule længere end skolernes ferier.

Familiespejderne mødes uafhængigt af skolernes ferier. De holder dog jule- og sommerferie.

Tjek kalenderen