Rosenvænget Spejdergruppe

En, to, mange: Fra glød til gruppe

8. januar 2019 · Nyheder · Skrevet af rosenvaenget

Starten på et nyt år giver tid til refleksion. I april 2017, for snart to år siden, drømte et par ledere om at give Østerbros børn og unge mulighed for igen at gå til spejder ved Lutherkirken. Og med gode folk kom god udvikling, og ikke lang tid efter var gruppen i fuld flor.

Nu består gruppen af søde familiespejdere, en stor ulveflok, en sej juniortrop, støttende forældre, den bedste bestyrelse og udsøgte ledere. Vi er enormt glade for at kunne skabe et rum for udendørsaktiviteter og fællesskab i midten af Østerbro.

Spejderne har startet på og lært rigtig meget hen over efteråret 2018, og med sådan et pakket program som gruppen har haft, er det ikke underligt, at mange af aktiviteterne ikke er færdiggjorte endnu. Derfor kan vi i starten af 2019 se frem til videreudvikling af mærkerne: kok, Svanemærket, kirke, sygeplejerskestyrk patruljen efterfulgt af mange flere mærker og projekter, som I kan glæde jer til.

Den røde tråd i gruppens arbejde er at finde styrke i individet såvel som i fællesskabet, og som vi blev mindet om af Hendes Majestæt Dronningens Nytårstale 2018:

“Vores fælles styrke næres ved, at vi har respekt for vore medmennesker og viser tillid til hinanden, for vi har alle et ansvar for fællesskabet.”

Vi håber I vil være med til et fantastisk, lærerigt og sjovt 2019!