Rosenvænget Spejdergruppe

Ny ulveflok fra 2022

14. november 2021 · Nyheder · Skrevet af rosenvaenget

Det er populært at være spejder. Efter Rosenvænget Gruppe genstartede i 2017 blev det hurtigt nødvendigt at oprette en venteliste. Det er vi rigtig ærgerlige over, for børn skal ikke stå i kø for at blive del af et fællesskab. Men heldigvis er der nu lys forude.

Det er særligt fra aldersgruppen 7-10 år, der er stor efterspørgsel, og der står gennemsnitligt 35 børn på venteliste. For at imødekomme den store efterspørgsel, vil gruppen nu forsøge at åbne endnu et hold for denne gruppe børn. Det er den enhed, som vi kalder ulvene.

Foto: Frederik Kehlet

Velkommen til vores nye ulveleder

Mathias er ny leder i Rosenvænget Gruppe, selvom han har et langt spejderliv bag sig. Han har været leder i Gilleleje Gruppe, hvor han voksede op, og så har han været med til at afholde en del nationale spejderarrangementer og ungdomskurser. Og vi er utrolig glade og beærede over, at han nu vil slå sine folder hos os.

Foto: Johny Kristensen

Nyt lederteam

I Rosenvænget Gruppe er vi meget stålsatte omkring, at man som frivillig spejderleder skal give af sit overskud og ikke af sit underskud. Derfor forsøger vi at være flere ledere i hver enhed, så der er plads til at være syg eller læse til eksamen med god samvittighed.

Vi stiler mod at have en leder til fem børn. Med Mathias kan vi derfor byde fem børn velkomne. Vi håber dog, at flere frivillige vil melde sig på banen, så vi kan starte en flok med 15 eller 20 børn. De næste måneder vil vi lede efter vores nye ledere, inden vi med sikkerhed kan starte den nye flok.

Forældre kan hjælpe

Mange af vores spejderledere er forældre, som har børn i gruppen. Nogle har spejdererfaring med sig men ikke alle. Og det er nemlig slet ikke nødvendigt. Det vigtigste er, at man har lyst til at være med, så falder resten på plads lidt efter lidt.

Vi forventer at skrive til alle på vores venteliste, om der kunne være forældre, som har lyst til at være med. Ligesom vi også vil spørge vores ældste spejdere i troppen, om nogle her kunne have lyst til at starte som assistenter.

Praktisk

Vores nye ulveflok vil formentlig mødes om onsdagen kl. 17-18.30. Og såfremt vi lykkes med at samle et lederteam, vil vi kunne slå dørene op fra februar 2022.

Den nye ulveflok kommer til at tage på tur sammen med vores nuværende ulveflok. Det er kun i hverdagen, de vil være adskilte. Der kommer også til at være et stort samarbejde mellem de to lederteams.