Rosenvænget Spejdergruppe

Nyt hold starter efter sommerferien

13. juli 2020 · Nyheder · Skrevet af rosenvaenget

Spejdergruppen vokser. For tre år siden genstartede Rosenvænget Spejdergruppe efter et års pause, hvor gruppen lukkede grundet manglende spejderledere. Nu runder gruppen snart de 100 medlemmer, og efter sommerferien får gruppen en trop for unge.

Læs mere om troppen her

Gruppen to år gamle juniortrop bliver efter sommerferien delt i to troppe. Alderspændet i juniortroppen er blevet for stort, og derfor vil de syv ældste tropspejdere efter sommerferien blive taget ud af juniortroppen og danne deres egen trop. Spejdertroppen vil være for børn fra 6. klasse.

Meld dig ind her

Den nye trop for de ældste spejdere er nu en mulighed takket være vores to nye ledere, Rose og Camilla (nr. 3 og 4 fra venstra på billedet herunder). De to kom til Rosenvænget Gruppe i foråret med mange års spejdererfaringer i rygsækken. Rose og Camilla vil være ledere for den nye trop, som vil mødes på tirsdage kl. 17-18.30 fra slutningen af august.

Trine, Laura og Michael (de øvrige på billedet) vil fortsætte som ledere for troppen, hvor også Maja og Birgitte er ledere. Juniortroppen er for børn fra 4. og 5. klasse.