Rosenvænget Spejdergruppe

Vær med til at fejre 100-års jubilæet

29. august 2021 · Nyheder · Skrevet af rosenvaenget

Til spejder får man mærker, når man har opnået færdigheder eller gennemført aktiviteter, som man så syger på uniform eller tørklæde. Alle, der deltager i jubilæumsløbet om lørdagen, opnår dette helt nye jubilæumsmærke.

Rosenvænget Spejdergruppe fylder 100 år den 7. september 2021. Denne store milepæl fejrer vi hen over to dage, og vi inviterer spejdere og også Østerbros borgere til at være med.

Gruppen åbner porten for hele kvarteret, så alle kan fejre jubilæet sammen med os. Vi har bl.a. planlagt bl.a. et åbent hus med masser af spejderaktiviteter for bysbørn i alle aldre om lørdagen og en parade i kvarteret om tirsdagen.

(Læs mere om jubilæet – også på 100-års-tidslinjen)

Program

Lørdag 4. september kl. 10-14
Her inviteres medlemmer såvel som børn, unge og voksne, som gerne vil prøve spejderlivet og finde ud af, om spejder er noget for dem. Her kan man deltage i det store jubilæumsløb, og der vil være forskellige aktiviteter med bål. Man dukker bare op. Randersgade 3 ved Lutherkirken.

Tirsdag 7. september afholder gruppen et arrangement for tidligere og nuværende medlemmer samt alle nuv. spejdere i distriktet. Her har vi flagparade, gudstjeneste v. Lutherkirkens sognepræst Anders Vestergaard, båltaler og fællesspisning. Det er fra kl. 17 til 19.30 og det kræver tilmelding.

Vær med til paraden
Fra kl. 17 til 17.30 inviterer gruppen alle naboer og Østerbros bysbørn til at gå med i en flagparade eller bare vinke til spejderne, når vi går rundt i kvarteret. Ruten er Randersgade 3, Rothesgade, Ribesgade samt Sankt Jakobs gade – retur ved Lutherkirken.

Følg også med på vores Facebookside